4. turnir državne lige Ormož

4. krog državne lige Ormož

 Kadetska liga

Kot omenjeno, brežiške kadetinje letos kažejo veliko premoč. Najbolj zanimivoje, da v posamični konkurenci vsakič zmaga druga. Po Urški Gmajnič in Sari Ščuri je na najvišjo stopničko stopila Pia Srpčič. V skupni razvrstitvi vodi Gmajničeva pred Ščurijevo in Srpčičevo. Med kadeti je Kevin Račečič za las zgrešil svoje prve stopničke in bil zgolj zaradi manjšega števila notranjih desetk 4. Do konca sta še 2 turnirja. V skupni razvrstitvi tekmovanja za Pokal Slovenije v disciplini zračna pištola Brežičani zasedamo odlično 2. mesto.

Mladinska liga

Brežiški mladinci so v postavi Anže Gmajnič, David Rožman in Gregor Levak v Ormožu v disciplini zračna pištola dosegli letos najboljši rezultat, ki je ob odličnih Škofeljčanih zadostoval za 2. mesto. V skupni razvrstitvi ostajajo na 3. mestu, med posamezniki pa je s 5. mestom najvišje Rožman. Pohvaliti velja tudi edino brežiško strelko s puško Marušo Rus, ki je s 391,9 kroga dosegla nov osebni rekord.

Članska liga

V 1.A drđavni članski ligi v streljanju z zračno pištolo so Brežičani v postavi Silvo Kostrevc, Tadej Sečen in David Rožman z razmeroma dobrim nastopom v skupni razvrstitvi napredovali na 6. mesto. Kot edini Brežičan se je v finale uvrstil Silvo Kostrevc, ki je končal na 8. mestu.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja